Knusse rijwoning met gunstig EPC in de Vuurtorenwijk!

Onder voorbehoud Oostende Sergeant De Bruynestraat 31
Instapklare en vernieuwde rijwoning rustig en residentieel gelegen in de Vuurtorenwijk te Oostende. Gelegen nabij kinderopvang, winkels, openbaar vervoer en op de grens Oostende-Bredene.

Geriefelijk rijwoning (bewoonbare opp.: 137 m²) met op de gelijkvloers verdieping als eerste de inkomhal met apart toilet. Woonkamer genietend van heel wat natuurlijk daglicht en voorzien van een volledig geïnstalleerde keuken (dampkap, elektrisch kookvuur, oven & microgolfoven aanwezig). Over de volledige gelijkvloerse verdieping werd een goed te onderhouden keramische tegel geplaatst dewelke gemakkelijk is in onderhoud. Op de eerste verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers (9.72 m², 7.92 m² & 10.95m2) voorzien van een laminaat op de ondergrond. Badkamer voorzien van toilet, bad met douchefunctie en wastafel (met spiegelkast en onderkast).
Geheel overzolderd met mogelijkheid om bijkomende kamers te creëren.
In de kelderruimte kan de grote garage teruggevonden worden waar er nog verschillende stapelmogelijkheden zijn of voor diverse doeleinden ... nog ingericht kan worden. Op zoek naar een man/womencave? Kom en ontdek wat mogelijk is voor u!

Gelegen op een grondoppervlakte van 140m². Gezellig ingesloten zuid -west gericht tuintje waar je in volle privacy kan genieten van een barbecue of een gezellig aperitief!

Gunstig EPC! Blanco keuring elektriciteit! Recent vernieuwde ramen, dak werd geïsoleerd en recent vernieuwde gaswandketel! Regenwaterput 3000l!
Lees meer Verberg