Volledig vernieuwde woning met prachtig open zicht op de polders!

Verkocht Oudenburg Stationsstraat 61 W3 3
Woning gelegen in de directe omgeving van de A10 en geniet een zeer goede bereikbaarheid met de autosnelweg en met het centrum van Oudenburg. De absolute troef van dit project is zijn uniek zicht op het polderlandschap! U kan met volle teugen genieten van het weids open zicht.

Woning 3 (triplex) met een bewoonbare oppervlakte van 142m² bestaat uit een inkomhal met trap leidende naar de eerste verdieping, verder bestaat het gelijkvloers over een ruime berging die voor verschillende doeleinde kan fungeren. Trap voorzien naar de kelder. Het eerste verdiep werd zeer mooi afgewerkt en voorzien van een ruime leefkeuken met voldoende ingemaakte kasten. Afgewerkt in onderhoudsvriendelijke materialen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat, damkap, koelkast met vriesvakje en combi-oven (Zanussi). Woonkamer met prachtig open zicht op de polders! Het geheel werd aangekleed met een verzorgde laminaat. . Op de tweede verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers en badkamer voorzien van een lavabomeubel, ... handdoekdroger en ligbad met douchescherm. Raamwerk voorzien in PVC met hoogrendementsbeglazing. CV op aardgas (hoogrendementsketel Vaillant) Zeer gunstig EPC! Zonnig tuintje en terras in blauwsteen voorzien!
Op heden verhuurd

Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox aan de voorzijde. Uiterst ruime garagebox die nog afgewerkt wordt met een elektrische sectionaal poort bereikbaar vanop de Stationsstraat.

Deze woning (triplex) bevindt zich in een mede-eigendom en is voorzien van een basisakte. Er zijn aparte tellers van water, gas en elektriciteit.
Lees meer Verberg