Volledig vernieuwde woning met prachtig open zicht op de polders!

Verkocht Oudenburg Stationsstraat 61 W4 4
Woning gelegen in de directe omgeving van de A10 en geniet een zeer goede bereikbaarheid met de autosnelweg en met het centrum van Oudenburg. De absolute troef van dit project is zijn uniek zicht op het polderlandschap! U kan met volle teugen genieten van het weids open zicht.

Woning 4 (duplex) met een bewoonbare oppervlakte van 117m² bestaat uit een inkomhal met toilet op het gelijkvloers en met trap die naar de eerste verdieping leidt. Daar bevindt zich de mooie woonkamer met open zicht en met een luxueuze leefkeuken voorzien van een kookeiland. Alle toestellen zijn aanwezig (vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, koelkast en dubbele spoelbak). Deze entiteit werd afgewerkt met vloerverwarming (hoogrendementsketel Vaillant) op de eerste verdieping en met chauffages op de zolderverdieping waar er 2ruime slaapkamers zijn voorzien met afwerking in laminaat. De slaapkamers genieten van veel natuurlijke lichtinval door het plaatsen van dubbele veluxen.
Tevens is er een badkamer voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, ... lavabomeubel en handdoekdroger. Zeer gunstig EPC!

Deze woning (duplex) bevindt zich in een mede-eigendom en is voorzien van een basisakte. Er zijn aparte tellers van water, gas en elektriciteit.
Lees meer Verberg