Volledig vernieuwde woning met prachtig open zicht op de polders!

Verkocht Oudenburg Stationsstraat 61 W1 lot 3
Tekoopstelling via Oneshot! Prijs is startprijs en geen vraagprijs!

Woning gelegen in de directe omgeving van de A10 en geniet een zeer goede bereikbaarheid met de autosnelweg en met het centrum van Oudenburg. De absolute troef van dit project is zijn uniek zicht op het polderlandschap! U kan met volle teugen genieten van het weids open zicht.

Volumineuze vernieuwde woning 3 (duplex) met een bewoonbare oppervlakte van 211 m² bestaat uit een woonkamer met open leefkeuken achteraan uitgevende op het terras afgewerkt in blauwsteen. Moderne en mooie leefkeuken voorzien van een keramische kookplaat en vaatwasser, damkap, koelkast met vriesvakje en combi-oven (Zanussi). Vooraan de woning bevindt zich de dubbele garage (49m²) met 2 sectionale poorten. Het eerste verdiep maakt plaats voor 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en lavabomeubel. Het geheel werd zeer mooi afgewerkt met een kwaliteitsvolle laminaat. Ingesloten en gezellig terrasje uitkijkend op de vaart. Centrale verwarming voorzien op aardgas (hoogrendementsketel ... Vaillant). Aan ruimte geen gebrek! Vaste trap naar de zolder die op heden gebruikt wordt als een tweede woonkamer en waar het aangenaam vertoeven is, ook daar werd de laminaten ondervloer doorgetrokken. Het prachtig open zicht is een absolute troef van deze woning, verder biedt het jaagpad aan de vaartzijde mogelijkheid om te gaan sporten of te gaan wandelen met de hond. Gunstig EPC en blanco keuring elektriciteit!

Deze woning (duplex) bevindt zich in een beperkte mede-eigendom en is voorzien van een basisakte. Er zijn aparte tellers van water, gas en elektriciteit. Geen syndicus aanwezig.
Lees meer Verberg