1 Shot! Goed gelegen rijwoning (incl. garagebox) te Sint-Andries nabij invalswegen en station!

Verkocht Sint-Andries 18-Oktoberstraat 42
TEKOOPSTELLING VIA ONESHOT - GEAFFICHEERDE PRIJS IS STARTPRIJS!

Goed gelegen rijwoning in de nabijheid van het centraal station van Brugge, nabij scholen, winkels, de Gistelsesteenweg, de expresweg en de autosnelweg! Zowel met de wagen als met openbaar vervoer is deze woning zeer gunstig gelegen.

Verzorgde rijwoning (bewoonbare opp: 138m²) bestaande uit een inkomhal, een woonkamer voorzien met een vernieuwde haard (gas), afgwerkt met een kwalitatief linoleum. Achteraan is er een ruime lichtrijke veranda voorzien (met automatische screenings (elektrisch)) en een geriefelijke, kwalitatieve keuken voorzien van pottelades en voldoende ingemaakte kasten. Volgende toestellen zijn beschikbaar: kookfornuis (elektrisch) incl.oven, spoelbak, koelkast met diepvriesvakje, magnetron en recent vernieuwde doorstromer. Badkamer afgewerkt met faience tot aan het plafond met ligbad, aansluiting voor een wasmachine en dubbele lavabomeubel. Vernieuwde boiler aanwezig. Op het eerste verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers voorzien (17m² en 12m²) ... afgewerkt met een onderhoudsvriendelijk linolium. Verder is er een vaste trap naar de zolder voorzien waar er nog 2 bijkomende slaapkamers gecreëerd werden. Gezellig ingesloten tuintje afgewerkt met terrastegels en voorzien van een geriefelijk tuinhuisje. De tuin is tevens bereikbaar vanuit de aansluitende garagebox die toegang verleent aan de woning. Deze uiterst ruime garagebox is voorzien van een vernieuwde sectionaal poort (elektrisch en met afstandsbediening). Deze garagebox geeft uit aan een straat aan de achterzijde van de woning. Daar is er nog een speeltuintje voorzien voor kinderen.

Deze woning werd steeds met zorg onderhouden, zo werd het dak hernieuwd en geïsoleerd en werd het raamwerk aangepast naar dubbele beglazing in een PVC schrijnwerk. K.I. garage: 79 EUR.
Reglement 1-shot te downloaden op de website van cfinance-vastgoed! Eindperiode: 05-04-2020
Lees meer Verberg