Solide en met zorg onderhouden halfopen bebouwing op gunstige ligging!

Verkocht Sint-Michiels Veeweide 85
Met zorg onderhouden halfopen bebouwing zeer gunstig gelegen nabij de invalswegen van Brugge. Groene omgeving nabij scholen en openbaar vervoer.

Solide halfopen bebouwing (bewoonbare opp: 143m²) op een grondoppervlakte van 322m² bestaande uit een inkomhal met vestiaire en afzonderlijk toilet. Woonkamer afgewerkt met een kwalitatieve en nette tegel, dubbele beglazing voorzien in een witte PVC schrijnwerk. Gezelligheid troef met de cassettehaard die zich in de leefruimte bevindt. Verzorgde en nette keuken voorzien van een dubbele spoelbak, ingemaakte kasten en elektrisch fornuis. met dampkap. Aangebouwde veranda aanwezig die uitgeeft op de zonnige tuin achteraan (zuid-west gericht). Alle sanitaire leidingen in de woning werden reeds vernieuwd.
De tuin geniet van een relatief open zicht en beschikt over een tuinhuisje. Verder maakt het gelijkvloers nog plaats voor een ruime garage. Deze laatste is voorzien van een automatische sectionaal poort (elektrische met afstandsbediening) en kan de vernieuwde gaswandketel teruggevonden ... worden (Vaillant condenserende hoogrendementsketel). Op het eerste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabomeubel. Het dak werd recentelijk volledig vernieuwd, geïsoleerd en met EPDM afgewerkt. Blanco Keuring Elektriciteit

Kleine voorraadkelder aanwezig.
Lees meer Verberg