Uiterst gezellige, instapklare rijwoning met riante zuidgerichte tuin!

Verkocht Stene Kerkgoedstraat 21
Uitzonderlijke rijwoning gelegen op een grondoppervlakte van 413m²! De woning is voorzien van een volledig ontsloten zuidgerichte tuin. Rustig gelegen in de Kerkgoedstraat in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en autosnelweg!

Charmante rijwoning bestaande uit een ruime woonkamer die het ganse gelijkvloers omvat. Leefruimte afgewerkt met een degelijk geplaatst laminaat. Gaskachel aanwezig en het raamwerk (PVC) werd reeds hernieuwd. Achteraan geeft de woonkamer uit op een mooi aangelegd terras. Volledig vernieuwde leefkeuken aanwezig voorzien van heel wat ingemaakte kasten. Boretti gasvuur met 5 bekkens aanwezig. Damkap (Bauknecht). Alles is in een zeer goed verzorgde staat. Voldoende lichtrijk mededankzij de lichtkoepel die geplaatst werd. Aansluitend aan de keuken bevindt zich nog een ruime berging waar voldoende voorraad gestapeld kan worden. De woning beschikt over een uiterst fraai aangelegde tuin met de mogelijkheid tot plaatsen van een tuinhuisje. De tuin geniet de ganse dag van zon door zijn zuidelijke oriëntatie. ... Gezellig aangelegde terrassen aanwezig. Badkamer voorzien van een ligbad, douche en lavabomeubel. Op het eerste verdiep zijn er 2 grote slaapkamers voorzien. Via een vaste trap kan de derde slaapkamer bereikt worden die zich op de zolder bevindt. Laag beschrijf mogelijk.

De woning bevindt zich in een vrij rustige straat waar er voldoende parkeermogelijkheden voorzien zijn en op het einde van de straat bevindt er zich een speeltuintje. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg