Verder af te werken rijwoning met charmante tuin en garage!

Verkocht Stene Nieuwelangestraat 103
Rijwoning die verdere renovatie vraagt gelegen aan de konterdam te Oostende. Gelegen in de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer. Er is een plein dichtbij waar de wagen geparkeerd kan worden.

Rijwoning bestaande uit een inkomhal met toegang tot de woonkamer die bestaat uit 2 delen en voorzien werd van vernieuwd raamwerk in een wit PVC schrijnwerk. Verder bevindt zich een eenvoudige keuken met voldoende stapelruimte. Aangebouwde veranda die verdere uitbreidingsmogelijkheden biedt. Volledig afgesloten en gezellige tuin aanwezig met zeer veel mogelijkheden.Er is een uitgang aan de achterzijde. In de tuin bevinden zich nog 2 extra ruimtes die voor diverse doeleinden kunnen fungeren. Kleinere garage aanwezig. Het eerste verdiep is voorzien van 3 slaapkamers afgewerkt met linoleum en een badkamer met douche. Vaste trap voorzien naar de zolder die mogelijkheden biedt om een eventuele vierde slaapkamer te creeëren. Dak werd reeds vernieuwd. Zonnepanelen geplaatst.

Dit pand kan, mits enige verdere opfriswerken, een pareltje ... worden! Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan. Lees meer Verberg