Recente woning in verkaveling Baanhof

Verkocht Stene Velduilstraat 10
Recente gesloten bebouwing (bouwjaar 2015) met parkeerplaats voor de deur, gelegen in de nieuwe verkaveling Baanhof te Oostende-Stene. Residentieel gelegen nabij de A10, winkels en openbaar vervoer. Tevens is de schorre in de nabijheid!

In de inkomhal vinden we een onderhoudsvriendelijke keramische tegel die over de volledige benedenverdieping wordt doorgetrokken. Ook een apart toilet kunnen we hier terugvinden. Zonnige woonkamer met toegang tot de zuid-gerichte tuin (aangelegd met kunstgras + terras in blauwsteen) via het schuifraam. Er is toegang tot de tuin met de fiets via een poortje achteraan de tuin die uitgeeft op een padje. Geïnstalleerde keuken met elektrisch kookvuur, combi-oven, koelkast met vriesvakje, vaatwas, dubbele spoelbak en dampkap (merk: Zanussi). Onder de trap werd een functionele berging voorzien.
Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers terug van 7,80 m² en één slaapkamer van 11,60 m². Ruime badkamer met ligbad, aparte douche en wastafel voorzien van kastruimte. Op deze verdieping vinden we ... eveneens een apart toilet terug en een berging waar het ventilatiesysteem werd voorzien.

Regenwaterput 7000 liter met regenpomp in de put, mogelijkheid tot huur garage (€ 90/maand).
Lees meer Verberg