Gezellige woning met 5 slaapkamers, garage en tuin in rustige en kindvriendelijke omgeving!

Vraagprijs: € 279 000 Wenduine Bruinvisstraat 7
Royale en ruime rijwoning gelegen in een rustige residentiële wijk. De woning ligt in een verkeersluwe straat in Wenduine, perfect voor wie op zoek is naar rust en privacy.
Heeft u kleine kinderen? De woning grenst aan een recent vernieuwd speeltuintje, toegankelijk via een paadje dat direct vanuit de tuin vertrekt! Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast bevindt u zich op wandelafstand van de Zeedijk en de surfclub van Wenduine! In een mum van tijd staat u met de wagen in Brugge.

Deze solide (betonnen constructie) woning (bewoonbare opp: 144m²) maakt plaats voor een zeer lichtrijke woonkamer die soepel overgaat in de open keuken dewelke uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap en koelkast.
Afgesloten en afzonderlijke inkomhal, met trappenhal en gastentoilet op het tussenverdiep. Achter het huis ligt een grote tuin, een fantastische buitenruimte die tal van mogelijkheden biedt voor zowel ontspanning als actieve recreatie. Hier kunt u een middag genieten van de zon, een speelruimte voor ... de kinderen creëren, of een plek voor gezellige barbecues inrichten. Boven bevinden zich vijf ruime slaapkamers die flexibiliteit bieden voor een groot gezin, extra ruimte voor thuiswerk, of zelfs een hobbykamer. De gehele bovenverdieping geniet van linoleum vloerbedekking. Elk van deze kamers kan worden aangepast en ingericht naar uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche en biedt een goede basis.

Verder beschikt deze woning over een ruime garage waar u nog voldoende mogelijkheid heeft om wat fietsen, een auto of wat surfplanken te stockeren. Achteraan de garage is er ruimte voorzien om een wasmachine + droogkast te plaatsen. Aangelegde oprit aanwezig.

Dit pand is onderhevig aan renovatieplicht! Er is een groot dakoppervlakte aanwezig waardoor deze een grote invloed heeft op het EPC-label. Mits enkele renovatiewerken zoals het plaatsen van bijkomende dakisolatie en/of eventueel overschakelen naar warmtepompen kan u in een mum van tijd een energetische woning genieten. Door het groot dakoppervlakte is er een groot potentieel om heel wat zonnepanelen te plaatsen. Vergeet niet dat u als koper kan genieten van verschillende (label én renovatie) premies! De woning is nu nog verhuurd (tot 15/6/24) maar zal vrij zijn bij akte.
Lees meer Verberg