Strak nieuwbouwproject op rustige en gunstige ligging te Bredene-Duinen!

Bredene Gentstraat 52
Gunstig gelegen kleinschalig nieuwbouwproject uitgevende op de rustige Golfstraat. Op enkele passen van het strand en het commercieel centrum van Bredene. Op zoek naar een supermarkt, lokale beenhouwer of bakker? Deze zijn allen te vinden op wandelafstand! Evenals enkele gezellige restaurants, maar ook de unieke Twins surfclub waar u verschillende watersporten kan beoefenen of bij zonsondergang nog een aperitiefje kan nuttigen met zicht op zee!
Heerlijk ontspannen in Bredene? Welkom in Residentie Isabelle!

Ontdek het project op: www.residentie-isabelle.be

Dit nieuw op te richten hoekgebouw zal uitblinken in zijn strakke lijnen en moderne architectuur. Dit in combinatie met grote glaspartijen en terrassen met glazen balustraden. Het gelijkvloers zal 6 afzonderlijke garageboxen herbergen (inrit van op straat) en een gemakkelijk toegankelijke gemeenschappelijke fietsenstalling. Verder zijn op dit niveau nog ruime bergingen voorzien. Ieder verdiep bestaat uit 2 royale en ruime appartementen. De eerste & tweede etage zijn qua ... indeling identiek en bestaan uit enerzijds een hoekappartement van 84 m² met grote leefterrassen van 10 m² en anderzijds uit een 2-slaapkamerappartement van 90 m² uitgevende op de Golfstraat. De dakverdieping beschikt over 2 zeer ruime duplexen: een van 145m² voorzien van 3 slaapkamers en een iets grotere van 171 m² voorzien van zelfs 4 slaapkamers.

Naar afwerking toe wordt er geopteerd voor duurzame materialen, zo ook voor de volwaardige leefkeuken! Alle appartementen beschikken over ruime bergingen en een royale inkomhal. De grote terrassen werden voor elk appartement ingenieus ingedeeld zodat u er in uw ligstoel optimaal zal kunnen genieten van de middagzon!
E-Peil van 30 wordt gegarandeerd!

Bent u op zoek naar een ruim appartement met grote leefterrassen op een rustige ligging in Bredene? Dan kan residentie Isabelle u zeker bekoren!
Vraag een brochure aan via ons kantoor!
Lees meer Verberg